Lazan en Donavon | buitenbruiloft in België

Dit was mijn eerste bruiloft over de grens. En wat hebben we genoten! In een enorm mooi hotel maakte L&D zich klaar voor hun mooie dag. Het gaf een prachtige achtergrond, en alles was tot in de puntjes geregeld. Ondanks dat het enorm waaide, kon niks deze dag voor hun verpesten. De liefde van iedereen spat er dan ook van af! Een bruiloft die ik niet gauw vergeet 🙂 . Maar dat kan ook komen omdat het bruidspaar heel graag langs de McDonalds wilde voor een hamburger, haha

Hi there!

Ik ben Shauni Hartland. Ik ben fine-art lifestyle fotograaf in Alkmaar. Mijn specialiteiten zijn trouwfotografie,
familiefotografie en nog veel meer in Noord Holland. De meeste mensen kennen mij als een beetje een geek, met mijn kennis over Marvel en
Disney. Maar ik zou niet anders willen!

 

Verhalen vertellen en herinneringen tijdloos vast leggen om ze nooit meer te vergeten, dat is mijn doel met mijn fotografie!

Bekijk meer:

Meer zoals dit:

Trouwfotografie

Lees meer over mijn trouwfotografie

 

Lees meer

Printshop

Wanderlust fotografie voor aan jouw muur

 

Shop hier

Algemene Voorwaarden . • KvK-nummer: 67107303 •