Davy en Katinka | Intieme bruiloft bij Wet ’n Wild Alphen aan de Rijn

D&K hadden zo’n mooie locatie. Elkaar ontmoeten op een eilandje achter hun huis, prachtige zelfpluk tuin voor de foto’s en de trouwlocatie lag aan het water met enorme grote ramen voor vollop daglicht. Een locatie die ik iedereen zou aanraden! Maar ook hoe zij hun eerste ontmoeting hebben gepland. Zo konden we hun reactie namelijk heel mooi en gedetalieerd vast leggen. Mocht jij met je partner een first look willen doen, denk er dan zeker over na! Want de foto’s zijn super leuk om terug te zien

Hi there!

Ik ben Shauni Hartland. Ik ben fine-art lifestyle fotograaf in Alkmaar. Mijn specialiteiten zijn trouwfotografie,
familiefotografie en nog veel meer in Noord Holland. De meeste mensen kennen mij als een beetje een geek, met mijn kennis over Marvel en
Disney. Maar ik zou niet anders willen!

 

Verhalen vertellen en herinneringen tijdloos vast leggen om ze nooit meer te vergeten, dat is mijn doel met mijn fotografie!

Bekijk meer:

Meer zoals dit:

Trouwfotografie

Lees meer over mijn trouwfotografie

 

Lees meer

Printshop

Wanderlust fotografie voor aan jouw muur

 

Shop hier

Algemene Voorwaarden . • KvK-nummer: 67107303 •