April en Joep | Gezellige bruiloft bij de Hofjes, Wormer

Ik ontmoet vele lieve mensen in mijn leven als (trouw)fotograaf, maar deze twee spannen de troon! Ik heb het dan ook niet droog gehouden tijdens de ceremonie, en al helemaal niet wanneer een vriendin een zelf geschreven nummer voor ze zong. Ik mag dan ook met blijdschap zeggen dat A&J echte vrienden zijn geworden na de bruiloft. Benieuwd naar hun mooie dag? Hieronder zie je een mooi overzicht

Hi there!

Ik ben Shauni Hartland. Ik ben fine-art lifestyle fotograaf in Alkmaar. Mijn specialiteiten zijn trouwfotografie,
familiefotografie en nog veel meer in Noord Holland. De meeste mensen kennen mij als een beetje een geek, met mijn kennis over Marvel en
Disney. Maar ik zou niet anders willen!

 

Verhalen vertellen en herinneringen tijdloos vast leggen om ze nooit meer te vergeten, dat is mijn doel met mijn fotografie!

Bekijk meer:

Meer zoals dit:

Trouwfotografie

Lees meer over mijn trouwfotografie

 

Lees meer

Printshop

Wanderlust fotografie voor aan jouw muur

 

Shop hier

Algemene Voorwaarden . • KvK-nummer: 67107303 •