fbpx

Wat leuk dat jullie gaan trouwen!

En nu een bruiloft! Een dag die in het teken staat van jullie liefde vieren. Zo’n dag, vol met liefde, die wil je natuurlijk vastgelegd hebben. Ik help graag met het vastleggen van jullie speciale dag. Natuurlijk fotografeer ik de mooie, lieve en onmisbare momenten vol emoties. De momenten die je jaren na je bruiloft nog graag terug wilt zien. Maar daarnaast let ik ook op alle details waar jullie aan hebben gedacht. Foto’s geven herinneringen en gevoelens. Iets wat je nooit meer wil vergeten. En dat stukje herinnering, dat stukje gevoel, dat geef ik graag aan jou!

 

Mijn stijl omschrijf ik als romantisch, spontaan en met oog voor detail en sfeer. Het is voor mij belangrijk om jullie vast te leggen zoals jullie zijn. Want juist op zo’n mooie dag als die van jullie, ben je altijd jezelf. Daarom creëer ik tijdens de foto's van jullie samen de mooiste spontane momenten door kleine opdrachtjes. Voor mij is het belangrijk dat jullie dag ontspannen, gezellig en leuk is. Ook tijdens het maken van de foto's!

 

Verhalen vertellen en herinneringen tijdloos vastleggen om ze nooit meer te vergeten, dat is mijn doel met mijn fotografie! Want foto’s zijn de herinneringen die je nooit meer kwijt wilt. En die herinneringen help ik je graag bewaren en koesteren.

Informatiebrochure aanvragen

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze of tarieven?

Vraag hieronder de brochure aan. Soms belanden mijn mailtjes wel eens in de spamfolder, vergeet die dus niet te checken! :)

Formulier is ingevuld en verstuurd. Dank u wel! Error submitting form, please try again.

ThePerfectWedding.nl Widget

Shauni Hartland Photography 9.8 uit 9 ervaringen

Algemene Voorwaarden . • KvK-nummer: 67107303 •