Shanthy en Jodie | Destination Wedding in France

S&J hadden het perfecte plan om te trouwen in Frankrijk. Dit deden ze bij de nederlandse ondernemers van LOT of Happines. Dit stel heeft een prachtig stukje land met oude gebouwen waar zij, het bruidspaar en gasten van het bruidspaar kunnen verblijven. Zo kan iedereen s morgens gezamenlijk ontbijten en s avonds rollend hun bed in. Om dit stukje land liggen wijngaarden van de buurman, die wijnmaker is. Dus wanneer het bruidspaar op de foto gaat (tussen de druiven), kunnen de gasten zich vermaken met een wijnproeverij bij de buurman. Het is echt een perfecte plek voor een Destination wedding!

Hi there!

Ik ben Shauni Hartland. Ik ben fine-art lifestyle fotograaf in Alkmaar. Mijn specialiteiten zijn trouwfotografie,
familiefotografie en nog veel meer in Noord Holland. De meeste mensen kennen mij als een beetje een geek, met mijn kennis over Marvel en
Disney. Maar ik zou niet anders willen!

 

Verhalen vertellen en herinneringen tijdloos vast leggen om ze nooit meer te vergeten, dat is mijn doel met mijn fotografie!

Bekijk meer:

Meer zoals dit:

Trouwfotografie

Lees meer over mijn trouwfotografie

 

Lees meer

Printshop

Wanderlust fotografie voor aan jouw muur

 

Shop hier

Algemene Voorwaarden . • KvK-nummer: 67107303 •