M&R Borsato’s Budget Bruiloft

Gisteren werd Borsato’s Budget Bruiloft dan eindelijk uitgezonden, en vandaag mag ik eindelijk aan jullie de foto’s van dit geweldige stel laten zien! 😀

Marieke heb ik leren kennen tijdens 1 van mijn banen in de horeca. En och wat een fijne tijd was dat! Super gezellig en zo’n lief persoon! Elke werkdag met haar was een feestje. Toen ze mij belde of ik haar wilde helpen met de dag waar ze al 9 (NEGEN!!) jaar naar uit kijkt, zei ik natuurlijk ja! Je weet wel, die hopeloze romanticus die ik ben, dan kan ik geen nee zeggen haha.

Dus eind vorig jaar (nog voordat ome Corona om de hoek kwam kijken, herinner je die tijd nog?) was eindelijk hun mooie dag! De zenuwen? Die waren nergens te bekennen. Alleen maar blijdschap dat het eindelijk zo ver was. Nou ja, toen ze elkaar bijna konden zien begonnen die zenuwen toch wel aan te slaan hoor.

De dag vloog voorbij! Het was een dag met veel geluk, liefde en tranen (alleen maar positieve tranen!). Maar stiekem stolen de jongens wel de show haha.

Ik ben zo dankbaar dat ik bij deze dag mocht zijn! Na alles is dit een stel wat dat ik de wereld gun! Dus Marieke en Roy, als je dit leest, geniet van elkaar, van jullie lieve jongens en herinner in de woorden van Taylor Swift; The stakes are high, the water’s rough but this love is ours.

Hold on to the memories, the will hold on to you

Algemene Voorwaarden. • KvK-nummer: 67107303 •