Eerste van het jaar

De eerste van het jaar is toch altijd even spannend. Mijn lichaam giert van spanning en zenuwen, de goeie! Want wat heb ik veel zin in dat het bruiloft seizoen weer van start gaat!

En de eerste bruiloft van dit jaar is ook meteen een mooie! Startend in Almere ga ik samen met Robin aan de gang. De voorbereiding van de bruid mogen we als eerste vastleggen. Beetje zenuwachtig en vol met enthousiaste bellen we aan. De zenuwen maken gauw plaats voor gezelligheid. De familie van deze bruid is namelijk 1 grote gezellige nuchtere familie. En na het feliciteren van de bruid en haar ouders gaan we gauw aan de slag!

Dit lieve paar heeft ook een hele schattige dochter. Waar ik normaal enorm populair ben bij kleine kinderen, moet zij niks van mij hebben. Ik ben bijna beledigt haha. Gelukkig vind ze Robin en mama’s telefoon wel interessant en kunnen we van haar ook zonder problemen leuke beelden schieten.

Het eerste deel van de loveshoot word gehouden bij hun boot in Almere Haven. Hoe leuk! Dat heb ik nog nooit mee gemaakt als fotograaf, maar ik het was zo leuk en speciaal! Ik hoop dat ik dit nogmaals mee mag maken!

Hierna gingen we naar Enkhuizen voor de rest van de viering en de bruiloft. Ja, helemaal van Almere naar Enkhuizen!

Ze hadden een aantal plekjes van te voren uitgekozen waar ze de foto’s wilde laten maken. Super handig, want dit scheelt tijd tijdens de shoot waardoor wij weer meer foto’s kunnen maken. Een van die plekken was waar dit prachtige paar trouwde. Echt plekken wat bij hun paste.

De prachtige ceremonie vond plaats in het kerkje van het Zuiderzee Museum. Met vele (familie)traditie’s en kleine details (zoals kleine zeilbootjes), was dit een ceremonie waar hun naam op geschreven stond. Prachtig! Maar mijn mooiste deel van de ceremonie? Dat dochterlief ook een sieraad kreeg. Zij trouwde immers ook. Ik vond het zo lief om haar hier bij te betrekken!

Na de gezellige receptie kwam er voor mij en Robin een eind aan het eerste huwelijk van dit jaar. En we konden nu al niet meer wachten op de volgende! Kijk gauw hieronder naar de foto’s van dit prachtige huwelijk

Ga hier terug naar het overzicht

Ga hier terug naar het overzicht