fbpx

Lotte | Branding fotoshoot in binnenstad Alkmaar

Er zijn vele mooie plekjes in de binnenstad in Alkmaar. En samen met Lotte zijn we deze op gaan zoeken voor een leuke gezellige branding fotoshoot. Het was toevallige de enige zonnige dag van de week dus met veel plezier en goeie moed trokken we de binnenstand van Alkmaar in. Het leverde een gezellige middag, een serie foto’s die Lotte goed weergeeft en een goeie zelfvertrouwenboost op 🙂

We begonnen bij de Kooltuin. Wist je dat ik trouwens over deze plek en de rest van de fotogenieke plekjes van de binnenstad op een rijtje heb gezet? Je leest het hier

Hierna liepen we door de prachtige straten van d’Oude stad

En eindigde we bij een prachtige kersenbloesem boom en het Wildemanshofje

Hi there!

Ik ben Shauni Hartland. Ik ben fine-art lifestyle fotograaf in Alkmaar. Mijn specialiteiten zijn trouwfotografie,
familiefotografie en nog veel meer in Noord Holland. Ik ben een hopeloze romanticus, dol op reizen en cupcakes. De meeste mensen kennen mij als een beetje een geek, met mijn kennis over Marvel en Disney. Maar ik zou niet anders willen!

 

Verhalen vertellen en herinneringen tijdloos vast leggen om ze nooit meer te vergeten, dat is mijn doel met mijn fotografie!

Bekijk meer:

Meer zoals dit:

Trouwfotografie

Lees meer over mijn trouwfotografie

 

Lees meer

Printshop

Wanderlust fotografie voor aan jouw muur

 

Shop hier

Algemene Voorwaarden . • KvK-nummer: 67107303 •