fbpx

Hi there!Let's meet!

Ik ben Shauni, een romantische maar nuchtere en eigenwijze vrolijke dame. Ik ben een passievolle fotograaf en grafisch vormgever. Verder ben ik dol op films, vooral die van Marvel en Disney. Ik heb alle films wel meerdere malen gezien, vooral die van Mary Poppins! Ik word dan ook weleens een geek genoemd door vrienden. Naast mijn fotografie zijn mijn vrienden alles voor mij! Lekker drankjes doen, gezellig kletsen, spelletjes avond, zolang we maar samen tijd door brengen.

 

Ik ben graag in de natuur, het is mijn tot-rust-kom plekje. Vooral als ik op Texel ben. Mijn oma en tante wonen op het prachtige eiland. Ik ga graag bij ze op bezoek. En als ik er dan toch ben, dan stap ik op de fiets om het eiland rond te fietsen en naar het strand of de slufter te gaan. Natuurlijk gaat de camera mee!

 

Het leuke aan mijn werk is dat ik allemaal nieuwe mensen mag ontmoeten en hun cultuur mag leren. Mijn grootste droom is om de wereld rond te reizen.

Maar natuurlijk niet zonder camera!

Mijn favorieten

houd de afbeelding ingedrukt om mijn favoriet te zien

ALL KIND OF DISNEY

My happiest place on earth. Van Mickey Mouse tot Iron Man
MIJN VRIENDEN

terassjes pakken,
online avonden,
(bord)spelletjes,

kortom gewoon
veel gezelligheid
FOOD

Want wie houd er niet van eten? Italiaans is mijn favoriete keuken, om te eten en om te koken! Maar het lekkerste is natuurlijk taart!
MUZIEK

zonder kan ik niet leven. Go karaoke! En dan vooral in de auto samen met Robin. Mijn favoriete muziek stijlen zijn country en rock
REIZEN

Ik vind het heerlijk om een weekendje weg te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Uiteraard gaat de camera mee!

Mijn favoriete plekken zijn Sicilië en Parijs
STRAND

en bos. En elk stukje natuur. Vooral op de fiets , met de skeelers of lopend. Zo kom ik heerlijk tot rust en op nieuwe ideeën

Waarom fotografie?

Ik weet nog dat ik vroeger al dol was op fotografie! Als klein meisje had ik de camera al in mijn hand om foto’s te maken van mijn hond, mijn ouders en mijn opa en oma. Iedereen die voor mij toen belangrijk was. En als we naar een dierentuin gingen, schoot ik zo twee rolletjes vol. (Die mijn broertje dan wel eens per ongeluk uit mijn camera haalde, bedankt hè broer!).

 

Maar ik werd ouder en andere interesses en ambities verschenen. Maar toen de dag kwam dat ik een opleiding moest kiezen, ben ik toch voor de creatieve kant gegaan. Want ja, die creativiteit is nooit weg geweest. Het werd de opleiding grafisch vormgever in Amsterdam. Daar werd ik weer helemaal opnieuw verliefd op fotografie. Ik kreeg les in fotografie en mijn samen met een vriendin leerde ik veel over fotografie.

 

Op een dag keek ik terug naar foto’s van vroeger. Zoveel herinneringen kwamen weer boven, zoveel gevoel. Herinneringen die ik niet kwijt wilde. Foto’s hadden een impact op mij. Bijvoorbeeld als ik naar de foto van mij en mijn opa kijk. Mijn opa is er helaas niet meer, maar als ik die foto zie herinner ik vele mooie momenten weer. Zoals sjoelen op een donkere dag, samen op de fiets of samen luisteren naar jazz muziek. En toen wist ik het! Ik wil anderen ook dit soort herinneringen geven.

En daarom fotografeer ik

Foto’s doen wat met mensen. Ze geven herinneringen en gevoelens. Iets wat je nooit meer wil vergeten. Je opa en oma op je huwelijk, hoe trots je bent op jouw kleine, of hoe verliefd je wel niet bent op je partner. Het is het meest prachtige cadeau wat iemand je kan geven. En dat, dat stukje herinnering, dat stukje gevoel, dat geef ik graag aan jou!

 

Daarom fotografeer ik je zoals je bent. Niet standaard of geforceerd maar gewoon op je gemak. Ik maak van elke shoot een gezellige bezigheid. En mijn fotografie stijl, die heeft een romantisch randje met mooie lichte kleuren en oog voor detail.

En daarom fotograaf ik

Foto’s doen wat mensen. Ze geven je herinneringen, gevoelens. Iets wat je nooit meer wil vergeten. Je opa en oma op je huwelijk, hoe trots je bent op jouw kleine, of hoe verliefd je wel niet ben op je partner. Het is een meest prachtige cadeau wat iemand je kan geven. En dat, dat stukje herinnering, dat stukje gevoel, dat geef ik graag aan jou!

Daarom fotografeer ik je zoals je bent. Niet standaard of geforceerd maar gewoon op je gemak. Ik maak van elke shoot een gezellige bezigheid. En mijn fotografie stijl, die heeft een romantisch randje met mooie lichte kleuren en oog voor detail.

words to live by:

Photographs capture a blessed moment that otherwise would be gone forever.

- Karl Lagerfeld

Algemene Voorwaarden . • KvK-nummer: 67107303 •